Криворізькі тепловики віддали 2,5 мільйона на ремонт акумуляторної фірмам з Запоріжжя
15.09.2022   //   122 Переглядів

16 серпня АТ «Криворізька Теплоцентраль» підписало договір вартістю 2,4 млн грн. щодо капітального ремонту приміщення акумуляторної батареї №1 з ремонтом елементів батареї з ТОВ «Елсікора Холдінг Лімітед».

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Закупівлю проведено за спрощеною процедурою з одним учасником. Переможець закупівлі повідомив про залучення субпідрядників: НВП “Запорізький електротехнічний завод» та ТОВ “Південенерго Груп”.

ТОВ «Елсікора Холдінг Лімітед» та НВП “Запорізький електротехнічний завод» належать мешканцю Запоріжжя Євгену Синько. Обидві фірми зареєстровані в липні 2020 року.

ТОВ «Елсікора Холдінг Лімітед» має київську прописку в місті масової реєстрації. Компанія активно приймає участь в закупівлях, але до тендеру з криворізькими тепловиками жодного разу не вигравала на торгах. Частіше за всіх на Прозорро ТОВ «Елсікора Холдінг Лімітед» зустрічалась з ТОВ “Південенерго Груп”, що також походить з Запоріжжя, але прописана в іншому місті – у Дніпрі.

Останній раз ТОВ «Елсікора Холдінг Лімітед» та  ТОВ “Південенерго Груп” зустрілись на тендері у Кривому Розі 22 червня 2022 року, який також проводило АТ «Криворізька теплоцентраль». Згідно техзавдання, замовник проводив закупівлю вартістю 11,7 млн. грн. на поточний ремонт та заміну кабельної мережі фідерів №114 та №111 котельні в Покровському районі Кривого Рогу.  

Ще один учасник цієї закупівлі ТОВ «Універсал Електромонтаж» вимагав у замовника доступу до місця ремонтних робіт, щоб ознайомитись з об’єктом та отримати консультації з технічних питань щодо виконання робіт. Але фірмі було відмовлено в безпосередньому доступу до об’єкту виконання робіт та наданні технічної документації, про що та і склала лист-скаргу. Скарга була скасована суб’єктом оскарження, а саму закупівлю замовник 17 серпня скасував, бо відхилив усі три надані пропозиції. 

 

Залиште відповідь