За місяць вартість газового палива для криворізьких комунальників здорожчала на 20%
14.09.2022   //   143 Переглядів

На початку серпня 2022 року КП «Міський тролейбус» підписало договір на поставку 200 тис м3 природного газу на 7,80  млн грн. із ТОВ «Трейдгаз».

Про це інформує система Прозорро.

Газове паливо для комунальних автобусів, що є на балансі тролейбусного підприємства, придбали за спрощеною процедурою. 

Згідно з додатком до договору, заправлятися транспортні засоби транспортного підприємства будуть на двох АЗС, які орендує у ТОВ «Крімет» постачальник, – на вул. Окружній в Центрально-Міському районі міста та на вул. Железнодорожна в селищі Коломійцево Криворізького району. Ці заправки входять до мережі АЗС «SUN», що належить бізнес-групі Санкоін Інвест.

Вартість 1 м3 газового палива на дату підписання договору складала 39 грн. за м3. Виробник газового палива НАК «Нафтогаз України».   

До укладеного договору вже тричі вносилися зміни – двічі підвищували вартість газу із одночасним зменшенням об’єму замовлення та продовжили дію угоди. Востаннє замовлення коригували 2 вересня. Діюча ціна газового палива для КП «Міський тролейбус» складає 46,7 грн. за м3. Загальний об’єм замовлення скоротили до 167 тис м3.

ТОВ «Трейдгаз» зареєстровано в червні 2021 року у Кривому Розі та вже перемогла у 27 закупівлях на суму 27,21 млн. грн. Власник компанії криворіжець Олександр Кучма має відношення до мережі підприємств, що торгують в Україні газовим паливом.  

Головний офіс ТОВ «Трейдгаз» розташований на 95-му кварталі у Кривому Розі за адресою пл. Горького, 10. Про свідчить контактний номер телефону 38056 404-81-88 та електронна адреса office@suncoin.com.ua, які вказано в реєстраційних даних ТОВ «Трейдгаз» на сайті YouControl. Це контакти бізнес-групи «Санкоін Інвест».

Власник АЗС ТОВ «Крімет» також входить в структуру бізнес-групи «Санкоін Інвест». Одним із засновників підприємства вказано дніпровське ТОВ Бізнес-лайт, що пов’язане із торгівельно-виробничою корпорацією «Алеф» Вадима Єрмолаєва та Станіслава Віленського.

Залиште відповідь