Тернопільські полісмени переплатили на закупівлі планшетів
14.09.2022   //   87 Переглядів

Головне управління нацполіції Тернопільської області прозвітувало в системі Prozorro  про придбання 38 планшетів. Мова йде про модель Samsung Galaxy TAB A7 LITE 32 GB Grey, яку правоохоронцям поставить ТОВ “Брендхаб”. За всю партію замовник має заплатити 269,38 тисяч гривень, або ж 7,09 тис грн/шт.

За інформацією виробника в Samsung Galaxy Tab A7 Lite встановлюється 8,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1340х800 пікселів. Комфортна швидкість роботи досягається зусиллями 8-ядерного процесора MediaTek Helio P22T.. Особливістю цієї моделі є вбудований GPS і підтримка швидкої зарядки потужністю 15 Вт.

Проаналізувавши пропозиції на ринку зауважимо, це далеко не найкраща ціна. Зокрема в онлайн-магазині Vodafone.ua таку техніку можна придбати за 5,6 тис грн/шт. Такі ж пропозиції можна знайти на Rozetka.com.ua, Smartfon.com.ua чи в Епіцентрі. Дещо дорожче, по 6,2 тисячі за планшет, продають Moyo.ua, Brain.com.ua та Repka.ua. Враховуючи таку кількість пропозиції можемо констатувати, що на замовленій партії поліція втратила від 34 до 56 тисяч гривень, залежно від умов поставки та обраного постачальника. 

ТОВ “Брендхаб” було засновано на початку минулого року та спеціалізується на оптовій торгівлі комп’ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням. Фірма зареєстрована у Запоріжжі, власник – Роман Волошинов. Вказаним при реєстрації телефоном +38(093)-356-69-58 користується ще одна фірма – ТОВ “Гарден електронікс”, що належить Олені Волошиній, яка прописана за однією адресою з Олександром Волошиним. Крім того Олені Волошиній належить ТОВ “Бі2Сі Електронікс”. 

Залиште відповідь