У Черкасах оточення депутатки облаштує резервне живлення у котельні її колеги по фракції
13.09.2022   //   86 Переглядів

2 вересня комунальне підприємство “Черкаситеплокомуненерго” опублікувало договір, укладений за результатом проведення спрощеної закупівлі робіт з реконструкції мережі резервного живлення котельні по вулиці Менделєєва, 3. 

Інформація про це міститься у системі “Прозорро”.

Договір укладено з місцевим товариством “”Будівельне підприємство “Євробудстандарт”. Вартість угоди – 3,45 млн гривень, що майже не відрізняється від очікуваної вартості закупівлі. 

За кошторисом, підрядник має до 21 листопада облаштувати комунікаційні колодки, встановити трансформатори струму, лічильники струму та комплектну трансформаторну підстанцію, а також провести інші будівельні роботи, зокрема, і з облаштування прилеглої території.

Підприємство-підрядник “Євробудстандарт” належить Валерію Чосенку. Воно входить до групи компаній, які контролюють представники бізнесово-політичного угрупування родин Бурячинських та Агапових. Вони представлені у місцевому політикумі та протягом багатьох років спеціалізуються на освоєнні коштів місцевого бюджету, спрямованих на різні електромеханічні роботи, освітлення міста та реконструкції. 

На сьогодні у стінах місцевої ради цей бізнес-конгломерат представляє Олена Агапова – представниця фракції “За майбутнє”, одноіменну політичну силу якої очолює міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. У той же час посаду директора КП “Черкаситеплокомуненерго” посідає ще один депутат фракції “За майбутнє” – Павло Карась.

У активі ТОВ “”Будівельне підприємство “Євробудстандарт” 213 угод, загальною вартістю 180 млн гривень. Найбільша кількість договорів підписана з виконавчими структурами Черкаської міської ради та її комунальними підприємствами, зокрема КП “Міськсвітло”, де у підприємства 54 підряди загальною вартістю 46,2 млн гривень. 

Залиште відповідь