Закарпатський лісівники поповнили свій автопарк пікапом Toyota Hilux за 1,5 мільйона
12.09.2022   //   136 Переглядів

ДП «Брустурянське лісомисливське господарство» 30 серпня повідомило про укладання угоди з ТОВ «Компанія «Стар лайн» на купівлю позашляховика Toyota Hilux 2755 L A/T Legend варістю 1,56 млн гривень.

Звіт оприлюднили у системі «Прозорро»

Договір, техзавдання чи будь-які інші деталі закупівлі держлісгосп не завантажив.  У автосалонах ціна на модель Toyota Hilux стартує від 1,52 млн гривень.

Бенефеціаром ТОВ «Компанія «Стар лайн» є депутат Полтавської міської ради від політичної партії «Рідне місто» Дмитро Батигін. Власник офіційного дилера «Тойота» в Україні. Фігурант антикорупційних розслідувань

Компанія, постійний учасник аукціонів на закупівлі автомобілів, запчастин до них та технічного обслуговування. Вартість виконаних договорів у ТОВ на суму 3,5 млн гривень, активних – на 7 млн. 

У 2014 році його ТОВ «Компанія «Про Лайн» та ТОВ «Компанія «Стар Лайн» були оштрафовані Антимонопольним комітетом на 68 тис грн фірми за узгоджені дії під час закупівлі Комунальним автотранспортним підприємством Полтавської обласної ради автомобіля марки Toyota Camry Prestige. Про це свідчить постанова Вищого господарського суду від 15 січня 2015 року.

Це вже другий позашляховик Toyota Hilux, який ДП «Брустурянське лісомисливське господарство» купило влітку 2022 року. 22 червня підприємство повідомило про укладання угоди з ТОВ «Стар-Кар» на купівлю автомобіля вартістю 1,66 млн грн. Як і цього разу договір закупівлі держлісгосп не завантажив.

 

Залиште відповідь