Влада Макарова за 1,3 мільйона замовила ремонт будинку фірмі, пов’язаній з депутатом Київської облради 
10.09.2022   //   90 Переглядів

Макарівська селищна рада Бучанського району Київської області у кінці серпня замовила ТОВ «Стато груп» поточний ремонт багатоквартирного житлового будинку по вул. Шляхетська, 27, смт Макарів, який знаходиться неподалік медичного коледжу, за 1,26 млн грн. 

Про це пише Дмитро Чернишов у «Інформатор Гроші» з посиланням на «Прозорро».  

У будинку проведуть ремонт даху, стін, очистять приміщення від сміття, утеплять покриття, утеплять вентиляційні канали мінеральними плитами та зроблять інші роботи.

«Стато Груп» була заснована у 2012 р. у Софіївській Борщагівці під Києвом. Згідно з даними Youcontrol, власниками є Андрій Нестерук з міста Вишневе і Олександр Забранюк з Софіївської Борщагівки. Директор – Антон Музиченко. До цього з 2015 року директором був Андрій Нестерук.

Андрій Нестерук був головою первинного осередку партії «Блок Петра Порошенка» у Софіївській Борщагівці. У 2015-2020 рр. був депутатом Софіївсько-Борщагівської сільради, у 2020 рр. невдало балотувався у депутати Боршагівської сільської ради ввід партії «За Майбутнє». Також Андрій Нестерук є директором та співзасновником ТОВ «Джерельні води» разом з Олександром Нігруцею. Олександр Нігруца – син депутата Київської облради від партії «За Майбутнє» Олександра Нігруци.

Директор «Стато Груп» Музиченко у 2020 р. балотувався до Коцюбинської селищної ради під Києвом від партії «За Майбутнє». Тоді він працював юристом ТОВ «Лайт-Буд», де співзасновницею є Яна Нігруца.

Співвласник «Стато Груп» Олександр Забранюк є членом правління Спортивного клубу «Чайка» у Петропавлівській Борщагівці, який очолює депутат Київської облради Олександр Нігруца.

З 2017 року фірма уклала договорів на 38,6 млн грн. бюджетних коштів на Київщині. Майже всі контракти виконувалися у Софіївській Борщагівці та у Петропавлівській Борщагівці. Фірма займалася ремонтом будинків, мереж водопостачання і опалення, ремонтом доріг і тротуарів.

Від «Наших грошей»

Закупівля була проведена за спрощеною процедуро. «Стато Груп» була єдиним учасником.  

 

Залиште відповідь