На фоні підвищення вартості проїзду у Чернівцях купують датчики, щоб рахувати пасажирів
09.09.2022   //   98 Переглядів

Комунальне підприємство “Чернівецьке тролейбусне управління” 8 вересня оголосило закупівлю системи автоматичного підрахунку пасажирів.

Інформація про це міститься у системі “Прозорро”. 

Очікувана вартість закупівлі – 737 тисяч гривень, термін подачі пропозицій – до 20 вересня 2022 року. Згідно з технічним завданням, має бути придбано 13 комплектів сканерів, 7 з яких для тролейбусів з двома дверима, та ще 6 для тролейбусів з трьома дверима. Всього ж у Чернівцях 96 тролейбусів, які працюють на 10 маршрутах. 

Запропонований учасником комплект має складатися з головного блоку, додаткового блоку, двох антен та кабелю. Він має працювати за навігаційними стандартами GPS, у реальному часі передаючи інформацію до сервера. Середня очікувана вартість одного комплекту майже 57 тисяч гривень.

На початку вересня комунальний перевізник підготував та подав до Чернівецької міської ради документи необхідні для початку процедури перегляду вартості тарифу на проїзд. Після передбачених процедур вартість проїзду у тролейбусах міста може зрости до 10 гривень. Окрім того, запроваджено систему електронної оплати за проїзд. 

Залиште відповідь