У Чернівцях за 4 шлагбауми на комунальному ринку, дві будки для контролерів і приладдя до них віддадуть 7,5 мільйонів
07.09.2022   //   375 Переглядів

Комунальне підприємство “Міський торговельний комплекс “Калинівський ринок” Чернівецької міської ради 1 вересня уклав угоду на будівництво системи терміналів автоматизованого в’їзду-виїзду транспортних засобів з об’єднанням в систему існуючих терміналів.

Вартість пропозиції переможця склала 6,3 млн гривень плюс податок на додану вартість, таким чином загальна вартість робіт – 7,5 млн гривень. Роботи має виконати підприємство ТОВ “Смеречина”, що здобуло відповідне право у результаті проведення спрощеної закупівлі. 

Згідно з технічними вимогами, підрядник має облаштувати два термінали в’їзду та виїзду з території ринку, об’єднавши їх відповідним обладнанням для контролю трафіку, а також оплати за послуги паркування. Крім того, має бути облаштовано два приміщення для контролерів. 

Директор комунального підприємства – Олег Гульпак. На попередніх місцевих виборах він балотувався до місцевої ради за списками партії мера міста Романа Клічука, але обраний не був. Уже після виборів він був призначений директором, до цього займався переробкою м’яса. 

ТОВ “Смеречина” належить двом місцевим жителям Василю Мигайчуку та Оксані Гаджі.  На сьогодні в активі підприємства 40 угод з різними бюджетними установами та організаціями загальною вартістю майже 140 млн гривень. Серед найбільших замовників підприємства департамент капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації.

Залиште відповідь