Освітяни Кривого Рогу закупили для навчальних закладів хімію та миючі засоби на 1,5 мільйона
07.09.2022   //   128 Переглядів

Відділ освіти виконкому Саксаганської районної у місті Кривий Ріг ради в квітні 2022 року замовив у ФОП Віктор Мандрика продукцію для чищення на 1,49 млн. грн.  У вересні строки поставки товарів продовжили.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно угоди, постачальник має поставити в 61 спортивний, дошкільний та навчальний заклад Саксаганського району:

  •         14 271 шт. засобу для миття посуду ТМ Green&Clean Professional 1/1 л
  •         3636 шт. засобу чистячого порошкоподібного ТМ «Промінь», 1/500г
  •         2406 шт. засобу санітарно-гігієнічного для чищення сантехніки та унітазів ТМ Donat,1/1л
  •         3362 шт. засобу миючого універсального з антибактеріальною та антимікробною дією ТМ «Donat», 1/1л
  •         1999 штуки порошку прального безфосфатного ТМ Satin Natural Balance для дитячого одягу 1/2,4 кг
  •         2278 шт. соди кальцинованої ТМ Пролісок 1/700 г 
  •         350 шт. засобу миючого для скла з антибактеріальною та антимікробною дією TM «Donat», 1/500мл (з розпилювачем)
  •         5 шт. відбілювача ТМ TORTILLA, 1/850мл
  •         73 шт. універсального чистячого гелю (від нальоту та іржі) «Лимон» ТМ «SAMA», «САНТРІ» -1/1
  •         46 шт. засобу для чищення та від плісняви «SAMA», 1/0,5 (з розпилювачем).

Поставити продукцію підприємець мав до 31 серпня, але через збройну агресію РФ проти України постачальник немав можливості здійснити поставку товару в термін зазначений в договорі. Тому 5 вересня сторони підписали додаткову угоду і подовжили термін поставки до кінця року.

Конкурентом на торгах в Саксаганському районі була ФОП Яковенко (Бондаренко) Катерина Віталіївна. Якщо Віктор Мандрика надав повний пакет документів, включаючи сертифікати на кожен засіб та довідки від виробника, то його партнерка обмежилася кількома базовими документами, необхідними виключно для номінальної участі у торгах. 

ФОП Яковенко (Бондаренко) був зареєстрований в вересні 2019 року і активно запрацював вже з листопада. Основний вид діяльності – інші види освіти не включені до інших категорій, а до нього ще виробництво та продаж меблів, оптова торгівля купою різних товарів та діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. У вільний від продажів побутової хімії час Катерина працює у в школі викладання англійської мови Take It Easy English School. Найпотужніші замовники підприємиці – відділ освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради та Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради. Переважна більшість закупівель у ФОП Яковенко (Бондаренко)  оформлена за переговорною процедурою.

ФОП Віктор Мандрика зареєструвався як підприємець в серпні 2019 року і вже з вересня почав стабільно працювати з бюджетом. Найбільший його замовник – це відділ освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, з яким у підприємця 51 успішна закупівля на суму 4,6 млн. грн. Загалом за час своєї роботи ФОП Мандрика є переможцем у 180 закупівлях на загальну суму 6,88 млн грн.

Залиште відповідь