Чернігівське УКБ по спрощеній процедурі уклало з фірмою депутата облради угод на 15 мільйонів
07.09.2022   //   119 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради наприкінці серпня-початку вересня уклало з ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” угод на 15,1 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель «Прозорро».

За ці кошти фірма має відремонтувати пошкоджені внаслідок російських обстрілів дитсадок та колегіум, а також провести ремонт туалетів, внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення в гімназії та навчальному закладі.

Закупівлі Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради провело по спрощеній процедурі – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

У першій угоді, укладеній 30 серпня, мова йде про ремонт з усунення аварій в ДНЗ №26 пошкодженому внаслідок російської військової агресії за 5,5 млн грн. Підрядник має замінити віконні та дверні конструкції, улаштувати зовнішні та внутрішні відкоси, відремонтувати пошкоджені зовнішні стіни, відновити покрівлю, відремонтувати ганок та інше. Завершити ремонт ДНЗ підрядник має до  30 жовтня.

У другій угоді, укладеній також 30 серпня, ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” має провести ремонт з усунення аварій в колегіумі № 11, пошкодженому внаслідок російської військової агресії за 4,2 млн грн. Фірма має замінити віконні конструкції, улаштувати зовнішні та внутрішні відкоси, провести роботи з теплоізоляції зовнішніх стін, відновити пошкоджену стіну та перекриття, також відремонтувати покрівлю та інще. Завершити ремонт колегіуму підрядник має до  30 листопада.

У третій угоді, укладеній 2 вересня, мова йде про капітальний ремонт туалетів, внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення в гімназії № 31 за 1,3 млн грн. ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” має провести роботи з опалення, вентиляції, водопроводу, каналізації, та провести загальнобудівельні роботи. Завершити роботи ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” має до 10 вересня.

У четвертій угоді, укладеній 2 вересня, підрядник має провести капітальний ремонт туалетів, внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення в ЗНЗ №34. Вартість укладеної угоди –  4,1 млн грн. За ці кошти фірма має провести демонтажні роботи, оздоблювальні роботи, провести роботи з каналізації  та інше. Завершити роботи ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” має до 15 травня 2023 року.

Також Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради 31 серпня опублікувало намір укласти угоду ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” на ремонт будівлі ЗОШ №6 вартістю 14,4 млн грн.

ТОВ “Фірма “МЖК-Сервіс” засноване в 1993 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Желдак – депутат Чернігівської обласної ради від партії “Рідний дім”. З 2015 до 2020 рік був депутатом Чернігівської міської ради.

 

Залиште відповідь