Закарпатські поліцейські придбали планшети Samsung майже на третину дорожче, ніж в магазинах
05.09.2022   //   165 Переглядів

Головне Управління Поліції в Закарпатській області 26 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Діавестенд комплексні рішення» плашети на 470,4 тис грн. 

Про це повідомляється в системі “Прозорро”. 

Дешевшу пропозицію конкурента ТОВ “ФТД-Ритейл” відхилили через невідповідність технічним вимогам.

Згідно укладеного договору, ГУ НП Закарпаття до 20 листопада цього року має поставити 40 планшетів Samsung Galaxy Tab A8 10.5 4/64GB Wi-Fi Dark Grey по ціні 11 759,95 грн за штуку. 

На майданчику «Нotline», де є опція порівняти ціни в інтернет-магазинах України, ціна на згадану модель коливається в межах 7 980 – 13 325 гривень. У офіційних партнерів-магазинів Samsung ціна на такий планшет 8 699 грн.

ТОВ «Діавестенд комплексні рішення» приймає участь у  державних тендерах з 2017 року. За цей час сума контрактів фірми складає 523 млн грн. ТОВ продає комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, надає послуги з ремонту і обслуговування офісної техніки.

У судовому реєстрі наявні рішення господарських судів, з кількості і змісту яких вбачається, що компанія є частим порушником умов договорів стосовно непостачання товарів, а також стосовно боржник проплат за надані послуги. 

Бенефеціар «Діавестенд комплексні рішення» 22-річна Богдана Балюк – дочка голови правління української ІТ-компанії «DiaWest-Комп’ютерний світ» Анатолія Балюка. До липня 2021 року беренеціаром ТОВ значилась мати дівчини – Маріанна Балюк. 

Залиште відповідь