Обстріляну росіянами мерію Чернігова відремонтує фірма місцевої екс-депутатки за 4 мільйона
05.09.2022   //   125 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради 30 серпня уклало угоду з ТОВ “СВ Надійний партнер” на поточний ремонт будівлі міської ради (І черга). Вартість укладеної угоди становить 3,99 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель «Прозорро».

За умовами договору, поточний ремонт з проведенням аварійно-відновлювальних робіт пошкодженої будівлі внаслідок російської військової агресії ТОВ “СВ Надійний партнер” має виконати до 30 листопада 2022 року.

У тендерній документації зазначалося, що за ці кошти підрядник має закласти ніші, відремонтувати покрівлю, провести роботи по системі опалення, роботи по тепловому вузлу.

Закупівлю УКБ провело за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів. Очікувана вартість закупівлі склала 4,02 млн грн.

Зауважимо, що ТОВ “СВ Надійний партнер” також буде ремонтувати  адміністративну будівлю Пенсійного фонду. Угоду Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради з ТОВ “СВ Надійний партнер”  уклало 29 серпня на 2,7 млн грн.

ТОВ “СВ Надійний партнер” засноване в 2011 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власницею фірми є Світлана Живенко – ексдепутатка Чернігівської міської ради від партії “Опозиційний блок”. За даними системи «bi.prozorro», з 2021-2022 рік ТОВ “СВ Надійний партнер” отримало державних замовлень на загальну суму 13,4 млн грн, з них 13 млн від структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

Залиште відповідь