У Виноградові за 250 тисяч гривень два місяці вулиці міста планують прибирати машиною-пилососом
04.09.2022   //   156 Переглядів

Виноградівське ВУЖКГ оголосило тендер на послуги механізованого прибирання узбіччя доріг міста підмітально-прибиральною машиною з очікуваною вартістю 250 тис грн.

Про це повідомляється в системі “Прозорро”. 

Аукціон проведуть 9 вересня, а договір з переможцем укладуть строком на менш як два місяці – до 1 листопада 2022 року. 

Це вже друга спроба ВУЖКГ знайти виконавця на оголошені роботи. Попередній тендер не відбувся через відсутність поданих пропозицій. Згідно умов проєкту договору за орієнтовано 250 тисяч гривень переможець зобов’язується чотири рази у місяць прибирати машиною-пилососом 7200 погонних метрів центральних вулиць міста Виноградів. 

Вперше послуги прибирання узбіч машиною-пилососом Виноградівське ВУЖКГ замовило у кінці серпня 2021 року. Згідно умов договору за два місяці прибирання заплатили 197 тис гривень. Переможцем став єдиний учасник – ФОП Ярослав Муска села Хмільник Берегівського району.

Підприємець Ярослав Муска з 2013 року займається пасажирськими перевезеннями і не має у своїй власності чи користуванні техніки для механізованого прибирання узбіччя доріг. Згідно даних з Єдиного веб-порталу використання публічних коштів у 2021 році Виноградівська міська рада відшкодувала підприємцю майже 45 тис гривень за безкоштовне перевезення пільгових категорій громадян у приміському автомобільному транспорті.

Входить до ГО «Виноградівська асоціація автомобільних перевізників», яку очолює депутат Виноградівської міської ради та голови бюджетної комісії, підприємець-перевізник Роман Фурман. У травні минулого року під час роботи у Верховній Раді журналісти зафіксували його повідомлення до народного депутата з Виноградова Владіслава Поляка. Фурман скаржився нардепу, що у міській раді виділити замало коштів на купівлю машини-пилососа для ВУЖКГ, у свою чергу Поляк обіцяв сприяти у вирішенні цього питання. 

Залиште відповідь