Фірми-земляки зімітували конкуренцію за підряд криворізьких тепловиків на ремонт котла за 30 мільйонів 
01.09.2022   //   199 Переглядів

АТ «Криворізька теплоцентраль» 9 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Тріада-Енерджі” щодо  капітального ремонту водогрійного котла за 30 млн грн. 

Про це повідомляє сайт “Прозорро”.

“Криворіжтеплоцентраль” замовила капремонт водогрійного котла ПТВМ-100 ст. №1-7 та технічне переоснащення конвективної частини з виготовленням проектної документації в котлотурбінному цеху. Сам об’єкт знаходиться в Покровському районі. Мова йде про котел ПТВМ-100 в котлотурбінному цеху підприємства, ремонт якого за договором потрібно закінчити до 20 вересня 2022 року. Сам договір діє до кінця року. року. 

Єдиним конкурентом переможця на торгах було “ТОВ Компанія Ортус”, що і як “Тріада-Енерджі” зареєстроване в Харкові.Пропозиція фірми була на 2 млн грн. дорожчою, в ході торгів учасники не торгувалися.

Судячи з кількості поданих документів для участі у закупівлі, “Компанія Ортус” і не збиралася виконувати ці роботи тому. Про це свідчить той факт, що на тендер  фірма надала лише 13 базових документів, потрібних лише для участі, проти папки із 100 документів від “Тріада-Енерджі”. В пропозиції “Компанія Ортус” навіть не було списку та кошторису робіт.

Це вже четвертий сумісний проект АТ «Криворізька теплоцентраль» та ТОВ “Тріада-Енерджі”. В 2021 році компанія за 17 млн. грн. виконала капітальний ремонт водогрійного котла типу ПТВМ-50 в котельній в Інгулецького району, а в 2020 році замінювала теплову ізоляцію та замінювала паропроводи парових котлів “Мітчелл” котлотурбінному цеху.  

ТОВ “Тріада-Енерджі” належить мешканцям харківщини Євгену Шепеленко (50%) та Руслану Куденко (25%), а також полтавчанину Владиславу Лук’янчику (25%). Компанія входить в корпорацію Тріада що пропонує комплексні рішення в сфері енергетики – від проектування до монтажу та введення об’єктів в експлуатацію.

ТОВ “Компанія Ортус”належить харків’янам Ользі та Юрію Фільчаковим. Компанія більше 20 років працює на ринку енергетичного та загальнопромислового обладнання.

Залиште відповідь