Здолбунівські комунальники закупились технічною сіллю у ФОПа, що спеціалізується на поставках харчів
31.08.2022   //   588 Переглядів

КП “Здолбунівське” (Рівненська обл)за результатом проведення відкритих торгів 19 серпня уклало угоду з ФОП Сизова Юлія Вікторівна щодо постачання технічної солі на суму понад 741 тис грн.

Про це повідомляється в Прозорро”.

Замовлено  68 тонн солі по ціні  10,9 тис./т.

До участі у торгах долучилось четверо учасників. При цьому ціна запропонована Сизовою не була найвигіднішою. Пропозиції ФОП Романенко Максима Юрійовича та ТОВ “СБІ Компані” було відхидено за невідповідність умовам тендерної документації. При цьому  Максим Романенко, який не надав документу про повірку ваг, а в договорі про транспортні послуги був відсутній перелік машин, мав шанс виправити допущені помилки. Однак можливістю не скористався. 

У підсумку договір на постачання технічної солі дістався Сизовій Юлії Вікторівні, що зареєстровалась як ФОП у вересні 2019 року. У реєстраційних даних підприємиці серед іншого вказаний і контактний номер телефону +38(067)-840-12-90, який минулоріч на торгах засвітила ще одна рівненська бізнес-вумен Тетяна Романчук.

Сама ж Юлія Сизова є доволі активною учасницею публічних закупівель. За майже три роки роботи вона підписала 64 контракта на 13,12 мільйонів гривень. При цьому абсолютно всі вони стосувались продуктів харчування. 

Залиште відповідь