У Чернівцях на тендері відхилили дорожнього гіганта, щоб дорогу за 40 мільйонів ремонтував ФОП
31.08.2022   //   103 Переглядів

Департамент інфраструктури і благоустрою Чернівецької міськради проводить тендер на ремонт вулиці Івана Богуна. Очікувана вартість – 44.19 мільйона гривень.

Інформація про закупівлю оприлюднена на порталі «Прозорро».

Закупівлю оголосили 5 серпня у форматі відкритих торгів.

Згідно з техзавданням, підрядник має виконати ремонт проїзної частини та тротуарів, облаштувати зовнішнє електроосвітлення, каналізацію, засоби дорожнього руху тощо. Роботи мають завершити до червня 2023 року.

На аукціон подалися 4 учасники.

Найдешевші пропозиції подали ПП УКР-КАПІТАЛ-БУД (37.4 млн грн) та “ШБУ-77” (37.85 млн грн). Однак вони обидві були відхилені через відсутність забезпечення тендерної пропозиції та низки інших причин.

Опісля замовник акцептував пропозицію фізичної особи-підприємця Дмитра Глиняного. Він оцінив роботи у 39,99 мільйона гривень.

ПП УКР-КАПІТАЛ-БУД – місцеве підприємство, що має угод в області на 99 мільйонів гривень. “ШБУ-77” – дорожній гігант з Ужгороду, який виграв тендерів на 29 мільярдів гривень, у тому числі на майже 8 мільярдів у Чернівецькій області.

Дмитру Глиняному – 38 років і ця угода може стати для нього найбільшою у житті. До сьогодні він має 8 угод із департаментом інфраструктури і благоустрою на 2.8 мільйона гривень. У основному – це ремонти міжбудинкових проїздів.

Залиште відповідь