Бердичівські комунальник планують замовити у новачка технічної солі на мільйон
31.08.2022   //   162 Переглядів

Міське комунальне підприємство “Бердичівкомунсервіс” повідомило про намір підписати з ТОВ “Кодекк” договір на поставку 80 тонн солі для посипання доріг та виготовлення протиожеледної суміші. За результатами спрощеної закупівлі вартість контракту може скласти 920 тисяч гривень. 

Про це стало відомо з “Прозорро”,

Розрахунки показують, що за кожну тонну замовнику доведеться віддати по 11,5 тисяч.

На торги, очікуваною вартістю в мільйон гривень, прийшло два учасника – місцевий ТОВ ”Кодекк” і ТОВ “Зальц” зареєстроване в селі Гаї-Шевченківські Тернопільської області. І хоча “Зальц” запропонувало економічно найвигіднішу пропозицію – 919,99 тисяч гривень, її було відхилено, оскільки учасник не завантажив частину документів, що вимагаються тендерною документацією. Зокрема мова йде про довідку “Загальні відомості про учасника”. 

У підсумку літнє замовлення на сіль для протиожеледної суміші може дістати ТОВ “Кодекк”. Повідомлення про намір підписати відповідну угоду було опубліковано в системі Prozorro 26 серпня. 

Прикметно, що в проекті майбутнього договору кінцевим строком поставки товару вказувалось 23 серпня. При  цьому до Бердичева сіль мала доставлятись виключно залізничним транспортом. 

Майбутній підрядник ТОВ “Кодекк” фактично не має досвіду публічних закупівель. Зареєстроване у січні цього року підприємство встигло отримати лише одне безконкурентне замовлення. “Бердичівтеплоенерго” замовило в березні 5 тонн технічної солі на 21 тисячу гривень. До слова, тоді вартість тонни солі коштувала замовнику майже втричі дешевше нинішньої ціни – 4,2 тисячі гривень. 

Власником ТОВ “Кодекк” є місцевий підприємець Костянтин Нагребельний, якого також можна зустріти серед засновників та акціонерів ПрАТ “Йосипівське”, ПП “Лісоторгова база”, ТОВ “Арт-фуд” і ТОВ “Йосипівське”. 

Єдиний конкурент ТОВ “Кодекк” на бердичівських торгах ТОВ “Зальц” записаний на тернопільчанку Юлію Іванечко, співвласниці ТОВ “Кавальєр буд”, що також працює як ФОП.

Залиште відповідь