В Дніпрі чиновники замовили у родини Михайла Бродського білизни на 10 мільйонів
30.08.2022   //   160 Переглядів

Департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради 29 серпня оголосив про намір укласти договір з ТОВ «Група Венето» щодо закупівлі 8600 комплектів чоловічої утепленої термобілизни за 10,30 млн грн.

Про це повідомляється в системмі «Прозорро».  

Закупку чиновники класифікували за кодом: ДК 021:2015:18410000-6: Спеціальний одяг, і провели за спрощеною процедурою.

Один комплект такого спецодягу складається з сорочки та кальсон і коштує 1,2 тис грн. Кінцевий строк поставки замовлення – 25 листопада 2022 року.

Згідно технічного завдання, для спідньої білизни буде використовуватися трикотажне ворсове начісне полотно, переплетення джерсі. Склад матеріалу: 95% полієстер, 5% спандекс. Колір темно-синій, сірий або чорний. Матеріал повинен мати гіпоалергенне та антибактеріальне просочення. Білизна буде використовується при нульових та мінусових температурах, вона повинна забезпечувати терморегуляцію та повітропроникність.

Відшивати та поставляти товар буде ТОВ «Група Венето» з Черкас. Це підприємство, за даними сайту Юконтрол, входить у “Групу родини Бродських”. Компанія – відомий виробник меблів та матраців під брендом Veneto. Також підприємство виробляє подушки, ковдри, постільну білизну та медичний спецодяг. Пропозицій термобілизни на сайтах Венето немає.  

Власники ТОВ «Група Венето» – Світлана Бродська (75%) та Юрій Бродський (25%) – дружина та син екснардепа, ексдепутата Київради і ексголови Держкомпідприємництва України Михайла Бродського. Родина Бродських, крім виробництва меблів та матраців, займається будівництвом, має бізнес-інтереси в сфері нерухомості та харчової промисловості, володіє ЗМІ, спортивним клубом та рестораном. Родина Бродських серед акціонерів ПАТ “Київський річковий порт”.

Дніпровські чиновник вже працювали з ТОВ «Група Венето». КП «Спорт-Дніпро» замовляло на 10,9 млн. грн. спортивні тренажери, Дніпровський спортивний коледж – баскетбольні стійки, а міські лікарні №4, № 16 та “Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» – спецодяг для медперсоналу.

Залиште відповідь