Під Дніпром в рамках “Великого будівництва” секретно будують дорогу до елітних котеджів
30.08.2022   //   144 Переглядів

ДніпроОВА будує дорогу до елітного котеджного містечка в лісі. При цьому і’мя генпідрядника є великою таємницею.

Про це пишуть “Лица”.

«Goodwill residence – найкращий заміський об’єкт України», – йдеться на сайті адміністрації котеджного містечка. Чи то до котеджного містечка, чи то до бази відпочинку в селі Піщанка Новомосковського району Дніпропетровської області асфальтують дорогу автомобілі з написом «Велике будівництво». Ходять чутки, що один з котеджів займає голова Дніпропетровської військової адміністрації (ДніпроОВА) Резніченко Валентин Міхайлович , для нього і будують дорогу.

Хто є генпідрядником будівництва, журналістам становити не вдалося. «Піщанська сільська рада не є розпорядником інформацію щодо вартості виконаних робіт та ідентифікатору закупівель», – йдеться у відповіді сільської влади. Піщанська громада – курортна, має більш, ніж півсотні домів відпочинку, пансіонатів та турбаз.

У котеджному містечку «Гудвіл резіденс», яке будує дніпровське ТОВ «Вертекс Групп» (код 41920433), ціна на найменший котедж – 10,5 млн гривень.

«Велике будівництво» – програма Президента України. Координатором «Великого будівництва» є Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента. Журналісти звернулися до одного з Регіональних сервісних центрів, щоб отримати витяг з Реєстру транспортних засобів МВС щодо автомобілів та техніки, яка працює в курортному селі, з логотипом «Велике будівництво».

Щодо екскаваторів та тракторів нам відмовили у наданні інформації: реєстр спецтехніки ведуть обласні військові адміністрації, тобто в даному випадку – Дніпропетровська обласна військова адміністрація. Щодо автомобілю з номерним знаком АЕ6927РК, то він є власністю ТОВ (43374867) «Асбіт». Фірма зареєстрована на Міланіч Олега Борисовича. Автомобіль з логотипом «Великого будівництва», власність «Асбіта».

Журналісти дозвонилися цьому чоловікові, однак Олег Міланіч не відповів на питання, хто є виконавцем робіт з ремонту дороги у Піщанці, де працює його самоскид. У фірмі ТОВ «Вертекс Групп» знають, про будівництво дороги до їхнього котеджного містечка, але на питання, хто її будує, не відповіли. Сказали лише, що то не їхня приватна дорога, і не вони її будують. Чи входить власник фірми «Асбіт» Міланіч, як і голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, до Єврейської конфедерації України – встановити не вдалося.

Залиште відповідь