Фірма обвинуваченого у хабарництві без торгів отримала 6 млн на прихисток для переселенців
30.08.2022   //   103 Переглядів

Управлінням праці і соцзахисту Уманської міськради без торгів уклало угоду із «Центр-Монтаж-Енерго» на капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених в Умані.

Інформація про це розміщена на порталі «Прозорро».

Вартість робіт – 6.24 мільйона гривень.

Замовник уклав договір із підрядником 29 серпня. Дедлайн для завершення робіт – кінець цього року. При цьому, згідно з договором, цьогоріч замовник сплатить 2.02 мільйона гривень. Решту ж суми мають виплатити у 2023-му році. Джерела фінансування – місцевий та державний бюджет.

«Центр-Монтаж-Енерго» зареєстроване в Умані. Воно належить дружині відомого в місті бізнесмена і політика Володимира Кокодзея. Безпосередньо сам Володимир Миколайович був керівником фірми до 2017-го року.

У 2019 році Кокодзея затримали за підозрою в отриманні хабара. Тоді він був депутатом Черкаської обласної ради. Нині цю справу слухають у Жашківському районному суді, але засідання у справі припиненні через мобілізацію обвинуваченого до українського війська.

Фірма має майже 500 договорів із різними замовниками на суму в 117 мільйонів гривень.

Проект капремонту приміщення для переміщених осіб – це перша співпраця між «Центр-Монтаж-Енерго» та управлінням праці і соцзахисту Уманської міськради. Окрім безпосереднього виконання робіт, також цей підрядник виготовив ПКД за майже 50 тис. грн.

В цілому цей капремонт – найдорожчий тендер для управління.

Залиште відповідь