На Одещині докинуть 25 мільйонів на школу-довгобуд
29.08.2022   //   79 Переглядів

26 серпня Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунального майна Авангардівської селищної ради завершив переговорну процедуру закупівлі додаткових робіт із будівництва приміщення школи на території Авангардівської громади.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Вартість додаткових робіт склала 25,2 млн гривень. Вони мають бути виконані до кінця поточного року. Підрядник – “Гранд-газ-сервіс”. Саме це підприємство у червні 2021 року виграло тендер на зведення садку на 150 місць. Тоді підрядник запропонував виконати роботи за 54 млн гривень, що було на 20% менше проєктної вартості будівництва. 

Додатковим договором передбачено облаштування систем сигналізації загазованості, вартістю 1,6 млн гривень, протипожежної сигналізації та системи димозахисту за 2 млн гривень, придбання технологічного обладнання на 2 млн гривень, озеленення та благоустрій території на майже 4 млн гривень тощо.

Підприємство “Гранд-газ-сервіс” зареєстроване у Авангарді та станом на сьогодні має 317 різних договорів переважно на виконання будівельних робіт із різними замовниками Одеської області на суму понад 250 млн грн. Зведення дитячого садку у Авангарді є найкоштовнішим підрядом підприємства. Власниками є Лариса Вердиш, її статутний капітал – 100 гривень.

Будівництво об’єкту розпочалось ще у 2019 році. Тоді підрядником стало товариство “Електро-сантехнічно-монтажно-будівельна компанія “Естм-буд”, що взялося зводити школу за майже 67 млн гривень, але до кінця березня 2021 року встигло освоїти лише 38 млн гривень, після чого договір з ними було розірвано. 

 

Залиште відповідь