Сільрада без тендеру віддала ФОПу рекордний для нього підряд на 3 мільйона
25.08.2022   //   77 Переглядів

Вікнянська сільська рада провела тендер на капітальний ремонт Товтрівського закладу дошкільної освіти для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Повідомлення про це розміщене на порталі «Прозорро».

Інформація про техзавдання і обсяги робіт відсутня. Є лише дата, до якої підрядник мав завершити роботи – 23 серпня. Проте надалі вона була продовжена додатковою угодою.

Основний договір замовник уклав із підрядником, підприємцем Василем Помічем, 12 липня на 2.88 мільйона гривень. У серпні терміни дії договору продовжили до листопада. Будь-яка конкретика щодо робіт у документі також відсутня.

Василь Поніч зареєстрований у селі Зеленів. Йому 39 років. Він має 53 договори на 15 мільйонів гривень. Зокрема, із Вікнянською сільрадою він має угод на 3.5 млн грн. В цілому ця угода є найбільшим підрядом для нього.

Зазначимо, що окрім вище згаданого тендеру, Вікнянська сільська рада також провела тендер на капітальний ремонт опорного закладу «Вікнянський ЗЗСО І-ІІІ ст» для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб за 6.28 мільйона гривень.

Залиште відповідь