Одеські комунальники без торгів віддали 2,6 млн на очищення каналізації 
25.08.2022   //   141 Переглядів

22 серпня КП “Житлово-комунальний сервіс “Фонтанський” повідомило про укладання угоди з товариством “ Юггідросервіс” на надання послуг з очистки систем каналізації.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Договір було укладено ще 1 червня без проведення конкурентної закупівлі, а його вартість склала 2,6 млн гривень. До 28 червня діяла редакція профільної закупівельної постанови Кабінету Міністрів України, яка дозволяла замовникам не проводити конкурентних закупівель у зв’язку із повномасштабним вторгненням військ російської федерації і запровадженим  військовим станом.

Укладений між комунальниками та підрядником договір передбачає гідродинамічну промивку трубопроводів та очистку колодязів. Минулого року аналогічні послуги надавало це ж саме підприємство, право на це воно здобуло за результатом проведених відкритих торгів. 

Товариство “Юггідросервіс” зареєстроване в Одесі та належить місцевому підприємцю Євгенію Попі. В активі підприємства 24 договори переважно із різними житлово-комунальними сервісами Одеси, що обслуговують багатоквартирні будинки. Вартість цих угод 11 млн гривень. 

Залиште відповідь