Мерія Кілії купила вугілля дешевше виставленої очікуваної вартості на 60%
23.08.2022   //   138 Переглядів

Відділ культури та туризму Кілійської міської ради Одеської області 27 липня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ПАК «Облпаливо» про закупівля вугілля на 261 тис грн.

Про це повідомляється в «Прозорро».

За умовами договору буде поставлено 18 тон вугілля Г (Г2) (13-100) по 11,7 тис грн. за тону. При тому, що опублікована замовником очікувана вартість складала понад 19 тис грн.\т.

Договір розрахований до кінця поточного року, вугілля має бути поставлено до закладів культури замовника протягом трьох днів після отримання від нього відповідної заявки.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Альт Топ», що виставило паливо лише на гривню нижче очікуваної вартості замовника. Пропозиція «ПАК «Облпаливо» була на 60% дешевшою, учасники не торгувалися.

Миколаївське «Альт Топ», за останніми даними державного реєстру, записане на Дмитра Ляховця. За тими ж даними реєстру, власниками «ПАК «Облпаливо» є Олена Ємельяненко, Дар’я Руденко та Андрій Богданов. За даними Сlarity-project, фірма в сфері держзакупівель підписала угод на 256,72 млн грн.

Залиште відповідь