“Улюбленці” мерії відремонтують 300 метрів дороги за 5.8 мільйона 
22.08.2022   //   82 Переглядів

Чернівецька міська рада провела тендер на поточний ремонт ділянки вулиці Ольги Гузар. Підрядник надасть послугу за 5.8 мільйона гривень.

Про це йдеться на порталі «Прозорро».

Департамент інфраструктури та благоустрою оголосив тендер 23 серпня. Очікувана вартість – 5.89 млн грн.

Йдеться про ремонт ділянки дороги від вул. Головної до вул. Стеценка. Її протяжність близько 300 метрів.

За техзавданням, підрядник повинен замінити 30 люків, відремонтувати 2051 квадратних метрів дорожнього покриття, облаштувати тротуар. Послугу мають надати до початку жовтня.

Участь у аукціоні взяли три підприємства. При цьому замовник відхилив відразу дві дешевші пропозиції. Від ТОВ ЕНЕРГЕТИЧНО – ДОРОЖНЄ БУДІВНИЦТВО (4.64 млн грн) та ТОВ ШБУ-77 (4.65 млн грн). Була акцептована найдорожча пропозиція від ТОВ «Техно-Буд-Центр», яка була значно дорожчою за інші – 5.8 млн грн. Саме з цим учасником і уклали договір.

Засновниками ТОВ «Техно-Буд-Центр»  є Юрій Ханін та Андрій Ярема, директор – Петро Тесельський. Товариство зареєстроване в Тернополі. Із 2016 року компанія має близько тисячі договорів підряду на загальну суму більше 31 мільярду гривень.

Фірма є одним з «улюблених» підрядників департаменту інфраструктури та благоустрою ЧМР. Загалом «Техно-Буд-Центр» має в Чернівецькій області угод на 51 мільйон гривень. 40 млн з них – це тендери від цього департаменту.

Залиште відповідь