Сільрада на Одещині без торгів віддала 7 мільйонів на укриття у школах
22.08.2022   //   75 Переглядів

9 серпня Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Нерубайської сільської ради уклало дві угоди на поточний ремонт укриттів у місцевих навчальних закладах. Вартість угод склала 4,8 млн та 2,4 млн гривень відповідно.

  Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Перша угода вартістю 4,8 млн гривень укладена з товариством “БК делюкс девелопмент”. Підрядник обраний освітянами без проведення конкурентної закупівлі, а роботи мають бути виконані до 23 серпня. Опублікована освітянами інформація не містить кошторису майбутніх робіт, календарного плану та відомості ресурсів, що використовуватимуться під час ремонту, відповідно відсутня інформація і про їхню вартість.

ТОВ “БК Делюк Девелопмент” засновне громадською організацією “Інвалідів “Щит”. Директор підприємства – уродженець москви Олексій Прохоров. В активі підрядника 79 угод на суму понад 40 млн гривень.

Друга угода укладена з товариством “Олігруп”, що зареєстроване в Одесі та належить Ірині Малюті. Опублікований договір також не містить належної кількості додатків, інформацію про майбутні роботи та вартість матеріалів, які будуть використані. Ремонт має бути завершено до 23 серпня. 

Залиште відповідь