Газовики купують газонокосарки та мотокоси на майже півмільйона після замовлення покосу трави на 20 мільйонів
22.08.2022   //   106 Переглядів

15 серпня підприємство “Полтавагазвидобування” (філія “Укргазвидобування”) оприлюднила у системі “Прозорро” договір на закупівлю 55 одиниць техніки, передбаченої для покосу трави.

Зокрема, газовики купують 10 мотокос Oleo-MAC BCH 40T по ціні  7219 грн за штуку, 10 газонокосарок AL-KO silver 46.4 E по ціні 10458 грн за штуку, 10 газонокосарок  Oleo-MAC G44 PK comfort plus по ціні 9484 грн за штуку та 25 мотокос Oleo-mac BCH 25t, вартістю за штуку 5481 гривень. Таким чином, загальна вартість договору склала 408 тисяч 648 гривень. 

Договір підписано без проведення конкурентних процедур і дата його укладання нібито 24 червня. Це останній день дії редакції профільної постанови Кабінету міністрів, яка дозволяла замовникам уникати проведення конкурентних процедур закупівель у зв’язку із воєнним станом та вторгненням військ російської федерації. 

Постачальник за договором – товариство “Ім Тех”. Воно зареєстроване у Києві і належить Віталію Іванову. У активі підприємства понад 80 угод на постачання різного електричного обладнання та інструментів замовникам із системи “Прозорро”, загальною вартістю трохи більше 1,3 млн гривень. Таким чином договір від “Полтавагазвидобування” став для підприємства найбільшим публічним замовленням.  На профільних сайтах запропонована “Ім тех” техніка коштує відносно аналогічно. 

У липні “Полтавагазвидобування” здійснило закупівлю послуг з покосу трави на території підприємства і різних цехах видобутку газу та конденсату, загальною вартістю понад 20 млн гривень.

Залиште відповідь