Полтавські комунальники віддають 150 тисяч приватним адвокатам, що захищають погорілих на хабарі депутата та чиновника
21.08.2022   //   120 Переглядів

Полтавська міська рада уклала угоду з адвокатами, що захищають в суді місцевого депутата та головного архітектора міста, яких звинувачують у хабарництві.

19 серпня Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради оприлюднило договір, укладений з адвокатським об’єднанням “Юридичний альянс”. Предмет договору – адвокатські послуги. 

Відповідно до чинної редакції Закону “Про публічні закупівлі” адвокатські послуги не підпадають під дію закону в частині проведення спрощеної конкурентної закупівлі, таким чином між чиновниками та адвокатами була укладена пряма угода. Вартість договору 149 тисяч 500 гривень. Термін дії – до кінця 2022 року. Це вже друга угода, укладена з цим об’єднанням для полтавських комунальників. Перша датована жовтнем 2021 року і тоді коштувала 49,8 тисяч гривень. 

Директором об’єднання є місцевий адвокат Сергій Книш, що також є бенефіціаром цієї організації. Окрім нього серед бенефіціарів Гречко Світлана, Козаченко Тетяна, Репало Денис, Криворучко Руслан та Гречко Віктор.  

Сергій Книш та Репало Денис є адвокатами у справі обвинувачення у хабарництві місцевого депутата Євгена Диканя та головного архітектора міста Миколи Шевельова.   

 

Залиште відповідь