«Кривбасводоканал» докинув більше мільйона фірмі екс-регіонала на ремонт дахів будівель підприємства
15.08.2022   //   113 Переглядів

11 серпня 2022 року КП «Кривбасводоканал» замовило ТОВ “Зодчий КР” роботи з поточного ремонту дахів на будинках, що належать підприємству, за 1,26 млн. грн.

Про це йдеться в системі Прозорро.

Закупівлю проведено без використання електронної системи. В обґрунтуванні замовник посилається на необхідність закупівлі додаткових робіт у того самого підрядника. В системі “Прозорро” дійсно є минулорічна закупівля, в який ТОВ “Зодчий КР” отримало підряд на 4 млн грн. попри те, що суперник на торгах виходив із більш економною пропозицією.

До угоди додано перелік з 8 об’єктів, дахи яких підлягають ремонту та дефектні актів до кожного з них. Виконавець надав гарантійний термін на матеріали та роботи не менше 5 місяців. Замовник повністю розрахувався з підрядником ще в 2021 р.

Які саме додаткові роботи на суму 1,26 млн грн. на дахах КП «Кривбасводоканал» буде  тепер виконувати ТОВ “Зодчий КР”, інформації не має. До закупівлі не додано жодного документу з кошторисом та переліком робіт. Відремонтувати дахи на будівлях підприємства комунальники планують до кінця року.

ТОВ “Зодчий КР” зареєстровано в Кривому Розі в травні 2013 року. Компанія належить Анатолію Тимошенку, Анатолію Кеушу та Вікторії Білобровенко.

Анатолій Тимошенко оформлений директором ТОВ “Зодчий КР”. В 2020 році балотувався від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” в Криворізьку районну раду та Довгинцівську районну у місті Кривому Розі раду.

Анатолій Кеуш очолював первинну організацію Партії регіонів у Довгинцівському районі. Працював спостерігачем від кандидата на посаду президента Олександра Вілкула на виборах у 2019 році, відпрацював у минулому скликанні депутатом Довгинцівської ради від партії «Опозиційний блок», а також в 2020 році балотувався від партії «Опозиційна платформа – за життя» в Довгинцівському районі.

Вікторія Білобровенко є донькою Анатолія Кеуша та власницею парикмахерського салону.

В 2020 році ТОВ “Зодчий КР” потрапила в поле зору антикорупціонерів, коли розіграла тендер з «партнерським» конкурентом. Закупівлю перевірила Держаудитслужба, знайшла порушення законодавства та змусила замовника розірвати договір. Зрештою, проект взагалі не був реалізований.

Залиште відповідь