Екс-дружина нардепа-мажоритарника отримала черговий будівельний підряд  на його окрузі
14.08.2022   //   101 Переглядів

11 серпня Комунальне некомерційне медичне підприємство “Лікарня інтенсивного лікування ” Кременчуцька” опублікувала у системі “Прозорро” договір на закупівлю робіт із капітального ремонту травматологічного відділення. Угода укладена за результатом проведеної спрощеної закупівлі, участь у якій взяв лише один учасник, що і став переможцем.

Договір підписано із київським товариством “Єврострой-стандарт”, а його вартість складає 11,1 млн гривень. За відповідний кошторис мають бути замінені 24 вікна, 47 дверей, облаштована нова електрика,система вентиляції та опалення у відділені, а також кондиціонери та сантехніка. Крім того, має бути встановлено і 40-дюймовий телевізор. 

Згідно оголошення про здійснення закупівлі і підписаного договору, роботи підрядник має завершити до 23 серпня 2022 року. 

Директором та єдиним бенефіціаром компанії-підрядника є Тетяна Шаповалова – це колишня дружина народного депутата-мажоритарника від 146 округу Юрія Шаповалова, що має з ним двох спільних дітей.  Підтвердженням цього є відмітки у паспорті, оприлюдненому у складі тендерної пропозиції “Єврострой-стандарт”.
Всього у активі підприємства  4 угоди, вартістю понад 20 млн гривень. Всі вони на території міста Кременчук, що входить до 146 виборчого округу, де і був обраний Юрій Шаповалов.  

 

Залиште відповідь