Дніпровська міськрада витратить 2 мільйони гривень на реконструкцію штрафмайданчика
04.08.2022   //   92 Переглядів

КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради опубліковала тендер, який передбачає проведення робіт з руйнування та знесення будівель та благоустрою прилеглої території. Про це повідомляється в ProZorro.

Про це написав Єгор Євтушенко для видання “Лица”.

Роботи повинні проходити за адресою вулиця Миколи Руденка, в районі будинку 79. Це штрафмайданчик з невеликим парканом. Згідно тендеру, кошти виділяться під зачищення прилеглої території від 281 тонни сміття та вивезення його за 40 кілометрів від  місця знаходження.

Виявити точну кількість сміття, насправді, неможливо, але візуально його там дійсно багато: у п‘яти метрах від штрафмайданчика є підйом на вулицю, який повністю завалений непотрібом.

Іншим пунктом тендеру зазначено, що планується знос прибудови. Біля штрафмайданчика дійсно є прибудова — одноповерховий занедбаний будиночок, на кшталт охоронної будки.

Крім того в умовах тендеру йдеться про розбирання бортових каменів, навантаження ще 387,6 т сміття та вивіз його за 40 км, улаштування одношарового покриття на 400 квадратних метрах тощо.

1 серпня ТОВ “СКС МОНОЛІТ” запропонувало виконати работи по тендеру за 2 010 441,13 гривень. Більше пропозицій не поступало. Наразі очікується рішення замовника тендеру.

 

Залиште відповідь