Тернопільські чиновники за 4 мільйона замовили відновлення підходів моста через Серет фірмі, пов’язаній з чиновником ОДА
20.06.2022   //   113 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради 30 травня замовило ТОВ «Техномістбуд холдинг» послуги з благоустрою населених пунктів за 3,98 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет по вул. Митрополита А. Шептицького в м. Тернополі.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цій закупівлі.

Власниками ТОВ «Техномістбуд Холдинг» є Юрій Левкович та керівник Володимир Шмир. Вихідці з Тернопільської області Володимир Шнир та Юрій Левкович обидва працювали у філії «Тернопільська дорожня мостова дільниця ДП «Тернопільського облавтодору». Левкович і Шмир разом із Петром Смолієм, Віктором Полякевичем та Галиною Білан є співвласниками ТОВ «Мостобуд», яке за період 2017-2019 року отримало підрядів на 183,52 млн гривень (замовником більшості з них  була Тернопільська міськрада). Петро Смолій станом на 2019 рік був провідним інспектором Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА.

Залиште відповідь