У Кличка послуги з приймання платежів від споживачів за 175 мільйонів замовили фірмі, пов’язаній з Трухановим та Галантерником  
15.06.2022   //   65 Переглядів

КП виконавчого органу Київради (КМДА) «Київтеплоенерго» 1 червня замовило ТОВ «Фінансова компанія «Герц» послуги з приймання платежів від споживачів, їх переказ одержувачу та обробка платежів із застосуванням спеціалізованого програмного забезпечення за 174,37 млн грн. 

Про це повідомляється в системі «Прозорро».  

Закупівлю проведено за переговорною процедурою. У обґрунтуванні зазначається, що було «двічі відмінено процедуру відкритих торгів через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій».

ТОВ «Фінансова компанія «Герц» очолює Ганна Сушкіна. Власником фірми є ТОВ «ГЕРЦ» Костянтина Ткача і Геннадія Беседовського. 

У 2020 році «Дзеркало тижня» написало, що «ГЕРЦ» (міський єдиний розрахунковий центр) входить до сфери інтересів групи Олександра Агнерта, Геннадія Труханова і Володимира Галантерника. Видання зазначає, що група взялася за місто Одесу після 2014 року, коли Труханов вперше переміг на мерських виборах. Трохи пізніше Ангерт перейшов на дистанційне управління Одесою, оперативним керівництвом зайнялася бізнес-пара Галантерник-Труханов. Саме в такому порядку, наголошує «ДТ», оскільки керував містом Галантерник. Відзначимо, що тижневик «Новое время» називав його «сірим кардиналом Одеси».

Залиште відповідь