Львівська лікарня за 4,5 мільйона замовила «розпильнику» ремонт частини приміщення
31.05.2022   //   136 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» 24 травня замовило ТОВ «Вельт Капітал» капремонт приміщення за 4,51 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник відремонтує частину приміщення відділення нефрології та діалізу КНП «1 територіальне медичне об’єднання» на вулиці В. Навроцького, 23.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цій закупівлі.

Львівською фірмою «Вельт Капітал» володіє та керує львів’янка Тетяна Павленко. Але, за даними системи «YouControl», раніше компанія була зареєстрована в місті Городок на Львівщині, а її засновницею та директором була місцева жителька Ярина Газда.

Нагадаємо, «Наші гроші. Львів» писали, що у червні 2018 року фірма «Вельт Капітал» розіграла з пов’язаним ПП «Арагас» реконструкцію Російського культурного центру за 6,1 млн грн.

Єдиним конкурентом було львівське ТОВ «Метрополіс», причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Його директором є Віктор Маковецький, а засновниками – львів’яни Михайло Михайлович і Владислав Михайлович Крижанівські. Зареєстрована разом із ними Любов Крижанівська володіє ТОВ ВП «Галтрансрембуд» з Василем Климчуком.

Владислав Крижанівський володів нині припиненою корпорацією «Галтрансрембуд» із Анатолієм Габаєм. Колись вона розіграла з «Метрополісом» торги Малехівської сільради Жовківського району на будівництво відпочинкового комплексу вартістю 3,29 млн грн.

Залиште відповідь