Львівська міськрада докинула 5,7 мільйона на ремонт приміщення фірмі екс-помічника депутата
27.05.2022   //   65 Переглядів

Управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради 27 травня замовило ТОВ «Економбуд-ЛБ» капітальний ремонт приміщення за адресою м. Львів, вул. Залізнична, 28 за 5,68 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Закупівля проведена за переговорною процедурою. В обґрунтуванні зазначається, що в 2019 році було укладено основний договір по капремонту цього приміщення за 19,16 млн грн., водночас «виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі про закупівлю, який укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю і загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю».

Компанія «Економбуд-ЛВ» зареєстрована 2010 року у Львові. Засновником та водночас директором фірми є львів’янин Василь Лега. Раніше він володів компанією «Галицькі вітражі» спільно із колишнім директором корпорації «КРТ» Ярослава та Богдана Дубневичів Юрієм Пастерником. Окрім того, Лега був помічником депутата міської ради Юрія Кужелюка.

Залиште відповідь