«Шебелинкагазвидобування» за переговоркою докинуло фірмі 22 мільйона на реконструкцію компресорної станції   
10.04.2022   //   108 Переглядів

АТ «Укргазвидобування» в особі філії «Шебелинкагазвидобування» (Харківська область) 7 квітня замовило ТОВ «Нафтогазхім сервіс» реконструкцію компресорної станції на загальну суму 22,10 млн грн. 

Про це повідомляється в системі «Прозорро».  

Йдеться про три тендера щодо реконструкції першої ступені стиснення газу на Червонодонецькій дотискуючій компресорній станції, Харківська область, Балаклійський р-н, с. Глазунівка (монтаж систем АСК ТП КВП та А, ВС, СКУД, СПЗ, Вузли виміру витрат газу).

Усі три закупівлі вартістю 8,89 млн грн., 8,12 млн грн. та 5,09 млн грн. проведені за переговорною процедурою. 

В обґрунтуванні застосування переговорних процедур зазначається, що виникла необхідність в додаткових будівельно-монтажних роботах. Зокрема, в основному договорі від 2019 року, який був укладений з ТОВ «ІК «Нафтогазові технології», не були остаточно зазначені об’єми будівельно-монтажних робіт в частині блоків керування кранами, систем АСК ТП, приладів та засобів автоматизації для опалення та вентиляції, а також об’єми будівельно-монтажних робіт з шумоізоляції технологічного трубопроводу.

До квітня 2022 «Нафтогазхім сервіс» вже отримав за додаткові роботи з реконструкції цієї компресорної станції 9,2 млн грн. 

Інжинірингова компанія ТОВ «Нафтогазхім Сервіс» на чолі з Юрієм Григоренком належить киянину Кирилу Желібо, який колись керував і володів ТОВ «Укрпожснаб» разом з Віталієм Гребінченком. 

 

Залиште відповідь