Чиновники Кривого Рогу замовили послуг з прибирання на мільйон 
10.04.2022   //   117 Переглядів

4 квітня 2022 року, після двох невдалих спроб знайти підрядника, виконком Довгинцівської районної у місті Кривому Розі ради підписав угоду з ФОП Юрій Єрополов на прибирання сміття на території району.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Шукати підрядника районний виконком почав ще в лютому, але прийняти участь в першій та  другій закупівлі бажаючих не було. Лише один учасник подався на тендерний конкурс – ФОП Юрій Єрополов, то йому і віддали фінальний квітневий підряд на збирання розкиданого сміття та ліквідацію стихійних звалищ на територіях загального користування Довгинцівського району. Вартість підряду 955 884 грн.

Загалом, підприємець має до кінця року зібрати розкидане сміття на території площею 369 720 м2 – це 25 адрес на території Довгинцівського району, та у разі необхідності ліквідувати 500 м3 стихійних звалищ. Все зібране сміття підрядник має перевезти на міський полігон захоронення твердих побутових відходів, який знаходиться в оренді ТОВ «Екоспецтранс».

В квітневій закупівлі немає повного пакету документів надавача послуг, але на перший тендер в цій закупівлі Єрополов у складі своєї цінової пропозиції надав договір №353/2 з ТОВ «Екоспецтранс» на захоронення 300 м3 відходів вартістю 24 грн. за кубометр. Куди довгинцівський підрядник у разі необхідності повезе інші 200 м3 сміття, в тендерній документації інформації немає.

Також згідно підписаної угоди, підприємець зобов’язується на вказаних у договорі територіях підмітати сміття та прибирати опале листя, косити карантинні рослини, розчищати ділянки від снігу та посипати їх вручну.  

ФОП Юрій Єрополов як приватний підприємець працює з березня 2019 року в сфері оптової торгівля побутовими електротоварами. Свої перші підряди на прибирання територій отримав вже через місяць після реєстрації від чиновників Довгинцівського виконкому. І до сьогодні це  головний замовник послуг підприємця – 29 успішних закупівель на 5,87 млн. грн. Загалом ФОП Єрополов має 41 підписаний договір на загальну суму 7,59 млн. грн.

 

Залиште відповідь