Кум мера Мелітополя виграв 3 мільйони на харчування школярів
03.04.2016   //   199 Переглядів

Управління освіти Мелітопольської міськради за результатами тендеру 23 березня уклало низку угод на забезпечення харчування в школах загальною вартістю 4,18 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Замовлення передбачає харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій протягом року в 22 навчальних закладах міста.

Найбільше підрядів на загальну суму 2,94 млн. грн. отримало ТОВ «Комбінат шкільного харчування». Фірма належить Віктору Проскурні, куму мера Мелітополя Сергія Мінько.

Також Проскурня був керівником передвиборчого штабу Петра Порошенка на позачергових президентських виборах в 2014 році та був уповноваженою особою «Блоку Петра Порошенко» на позачергових парламентських виборах восени 2014 року.

Також підряди на харчування учнів отримала ФОП Биковська Зінаїда Михайлівна (424 тис грн.), Лагода Валентина Петрівна (368 тис грн.), ФОП Іванова Надія Стефанівна (268 тис. грн) і ФОП Ковалова Лутфіє (180 тис. грн.).

Зінаїда Биковська, Валентина Лагода і Надія Іванова свого часу були  співвласниками «Комбінату шкільного харчування”, цією ж фірмою деякий час володіла родичка Ковалової Лутфіє – Наталія.

Інші учасники на тендер не подавалися.

За аналогічною схемою в Мелітополі і раніше неодноразово розігрувалися тендери на харчування учнів. Навіть Віктор Проскурня конкурував в якості приватного підприємця зі своєю ж фірмою “Комбінат шкільного харчування”.

Залиште відповідь