Директор державного заводу зізнався, що перевів третину його замовлень на власну фірму
25.03.2016   //   181 Переглядів

Директор ДП “Мелітопольський Завод “Гідромаш” Олександр Шабанов домовився про розподіл ринку автопідйомників з ТОВ “Арсенал-2” у співвідношенні 2/3 до 1/3 на користь державного підприємства. Про це він розповів у коментарі сайту “Наш город плюс”.

gidromash

Так, наприкінці минулого року “Гідромаш” подав позов до Госпсуду Запорізької області про вилучення у ТОВ “Арсенал-2” автопідйомників виготовлених за патентом держзаводу та подальше знищення цієї продукції через порушення права інтелектуальної власності. За цією справою 10 березня суд призначив експертизу. Також аналогічну справу про порушення інтелектуальної власності за поданою Шабановим заявою розслідує поліція.

При цьому, фірмою “Арсенал-2” володіє Володимир Конюхов і Віктор Шабанов – батько нинішнього директора “Гідромашу”. Безпосередньо Шабанов-старший очолював державний завод з 1984 по 1993 рік і працював на заводі на іншій посаді до 1999 року. Один з відділів заводу очолював і Володимир Конюхов.

“Арсенал-2” разом з партнерами в 2001 році створив Шабанов-молодший. А після призначення в 2011 році на посаду директора  ДП “Мелітопольський Завод “Гідромаш” свою частку переоформив на батька.

“Я знаю Владимира Конюхова с 90-х годов, мы вместе открывали ООО “Арсенал-2”, я был сооснователем фирмы. После того, как я возглавил “Гидромаш”, мы разделили с ним участие в тендерах – я, грубо говоря, конкурировал за 2/3 всех заказов, “Арсенал-2” – за одну треть“,  – пояснив журналістам директор держзаводу Олександр Шабанов.

Нині Шабанов-молодший розповідає про прагнення домогтися справедливості, адже підйомники “Арсенал-2” виготовляє з неякісних матеріалів і використання цієї техніки смертельно небезпечне. Також директор держзаводу вказує, що батько підтримує його в цій боротьбі і сам не отримує дивідендів від фірми з 2012 року. Незважаючи на це, державний завод і приватна фірма декілька разів з того часурозігрували тендери, перемагаючи поперемінно.

ПОДІЛИТИСЯ В СОЦ. МЕРЕЖАХ

Залиште відповідь