Луганські військові розіграли між улюбленими підприємцями півмільйона на коштовний торф
17.03.2016   //   169 Переглядів

Квартирно-експлуатаційний відділ м.Луганськ МО України 14 березня за результатами тендеру уклав угоду з ФОП Коваленко Аліна Юріївна щодо закупівлі торф’яних брикетів на суму 0,51 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документація конкурсних торгів передбачає, що протягом 2016 року переможець повинен поставити в низку населених пунктів Донецької та Луганської області 293 тони торф’яних брикетів. Зольність товару повинна складати до 23%,  вологість – до 20%, механічна міцність повинна становити 94%.

Єдиним конкурентом Коваленко на торгах був ФОП Ключко Дмитро Володимирович, чия пропозиція була на 7% дорожчою.

Торф придбано по 1775 грн./т. Це вище від тендерних цін інших установ. Наприклад, «Херсонський психоневрологічний будинок-інтернат» 14 березня купив брикети по 1400 грн./т, а відділ освіти Семенівської РДА Чернігівської області 3 березня – по 1147 грн./т.

ФОП Коваленко Аліна Юріївна була зареєстрована приватним підприємцем в серпні 2015 року. За даними ВДЗ, з того часку Коваленко отримувала державні замовлення тільки від Квартирно-експлуатаційного відділу м.Луганськ на постачання дров та торф’яних брикетів на загальну суму, 5,68 млн грн.

При постачанні торф’яних брикетів єдиним конкурентом Коваленко завжди був ФОП Клочко, який виставляв трохи дорожчу пропозицію. Минулого року Коваленко постачала торф за ціною 2015 грн./т.

Залиште відповідь