- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Створена після початку тендеру фірма «регіонала» виграла 20 мільйонів «Селидіввугілля»

ДП «Селідівугілля» 4 березня за результатами тендерів акцептувало цінові пропозиції приватного підприємства Торгівельно-виробниче об’єднання «Техснаб» щодо постачання обладнання на загальну суму 19,57 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма планує поставити підшипників на 6,30 млн грн., що майже вдвічі дорожче від очікуваної ціни тендеру 3,41 млн грн.

Свої пропозиції на торги з постачання підшипників подали також ПП «Промподшипник» та ТОВ «Контел-Груп». Пропозиції «Промподшипник» були найнижчі, але комітет конкурсних торів відхилив їх через відсутність в документації фірми витягу з держреєстру обтяжень рухомого майна.

ПП «Промподшипник» в листопаді 2014 року в Дніпропетровську зареєстрували мешканці Донецька Микола Паскал та Юрій Мартинов.

ТОВ «Контел-Груп» з Новоградівки заснував донеччанин Олег Овчінніков.

Також ДП «Селідвугілля» акцептувало пропозиції «Техснаб» на постачання гірничоріжучого інструменту на загальну суму  13,27 млн грн. При цьому, очікувана вартість закупівлі складала 9,50 млн грн.

На цих торгах єдиним конкурентом «Техснаб» знову було ТОВ «Контел-Груп».

Свої пропозиції на ці торги подавало ТОВ «Карбонстілл», яке пропонувало найнижчу ціну. Але пропозиція була відхилена через невідповідність вимогам документації конкурсних торгів. А саме, фірма в пропозиції заявила 50% попередньої оплати та 50% оплати в термін 10 календарних днів з дня підписання акту прийому-передачі товару. Але документацією конкурсних торгів передбачено відстрочення замовником платежу на 30 календарних днів з моменту підписання акту прийому-передачі товару.

Засновником ТОВ «Карбонстілл» є Микола Євменов з Селидова Донецької області. Керівником фірми – Роман Яценко.

ПП ТВО «Техснаб» зареєстровано в Красноармійську Донецької області, яке перебуває під контролем української влади. Фірма зареєстрована 1 лютого 2016 року – після того як в кінці грудня 2015 року ДП «Селідвугілля» оголосило торги з закупівлі підшипників та гірничоріжучого інструменту.

Заснував «Техснаб»  Давид Кукава, керівником є Ірина Точка.

Кукава в 2010 році обрався [1] депутатом Новоградівської міської ради від Партії регіонів. Він також був раніше засновником ПП «Салюс», яке в 2010 році припинило свою діяльність.

Кукава також зареєстрований як ФОП, основним видом його діяльності вказана торгівля харчами, напоями та тютюновими виробами.