- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Прокуратура перевірить ремонт центру зайнятості

Прокуратура розслідує справу про потенційне розкрадання бюджетних коштів під час реконструкції Розівського районного центру зайнятості. Про це йдеться в ухвалі [1] Куйбишевського районного суду від 24 лютого.

Згідно матеріалів справи, “Крамбуденерго” та Розівський районний центр зайнятості у жовтні 2012 року уклали угоду на капітальний ремонт цієї державної установи вартістю 873 тис. грн.

Майже всю суму центр зайнятості згодом сплатив і пізніше до слідчих органів надійшла заява про те, що  невідомі особи підробили [2] документи з будівельних робіт та розікрали бюджетні кошти.

Підрядником у справі виступало “Крамбуденерго”, а постачальником матеріалів було ПП “Іркан” . Виходячи з цього, прокурор просив суд надати доступ до статутних і реєстраційних документів “Іркану” та документації щодо його господарських взаємовідносин з “Крамбуденерго”.

ТОВ “Крамбуденерго” володіють мешканці Краматорська Донецької області Віктор Левічев та Сергій Лигін. Ще до замовлення фірмі робіт Розівським райцентром зайнятості Держфінінспекція повідомляла [3]про завищення “Крамбуденерго”  вартості робіт на 742 тис. грн. при реконструкції Алуштинського міського центру зайнятості. Жалілися [4] на неякісну роботу фірми і при реконструкції школи в Алушті ще в 2009 році.

ПП “Іркан” володіє мешканка Київщини Ірина Коновалова.