Нинішній “нашкраївець” отримає ще півмільйона за опалення в Приазовському
07.03.2016   //   148 Переглядів

Відділ культури і туризму Приазовської райдержадміністрації 3 березня замовив ПП “Будтепломонтаж – Плюс” послуги централізованого опалення закладів культури загальною вартістю 417 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Тендер проведено за переговорною процедурою у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин. Так, рішенням Приазовської селищної ради від жовтня 2015 року “Будтепломонтаж – Плюс” отримало майновий комплекс котельні в оренду.

Окрім нинішнього тендеру, фірма отримала замовлення  на опалення  від Відділу освіти Приазовської райдержадміністрації  вартістю 61 тис. грн. в грудні 2015 року  і вартістю 139 тис. грн. в лютому 2016 року.

ПП “Будтепломонтаж – Плюс” володіє Олександр Сурядний. В 2010-1015 роках він був депутатомПриазовської районної ради від Партії регіонів. На місцевих виборах 2015 року він безуспішнобалотувався  до райради як член партії “Наш край”. Втім, був обраний депутатом Приазовської селищної ради Сурядний Петро Олександрович, можливо син Олександра Сурядного.

Олександр Сурядний разом з Олександром Хлистуном володіє ПП “Будмонтаж-плюс”, яке протягом 2011-2015 років отримало підрядів в Приазовському районі на централізоване опалення загальною вартістю 3,21 млн. грн.

Залиште відповідь