Улюбленці Кернеса розіграли з «прокладкою» 1,5 мільйона на прибирання підвалів
21.02.2016   //   144 Переглядів

Департамент житлового господарства Харківської міськради 16 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Сервісрегіон» щодо послуг з прибирання вартістю 1,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено послуги з прибирання техповерхів, горищ, підвалів та покрівель. Підрядник повинен зібрати 9243 куб м сміття й вивезти його на полігон. Вартість збору та утилізації 1 куб м сміття складе 163 куб м.

ТОВ «Сервісрегіон» записана на Дмитра Агафонова й щороку виграє підряди, в основному на послуги з прибирання вулиць, у Департамента житлового господарства. З 20111 року фірма отримала підрядів на 3,96 млн грн.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Буд-Девелопмент-Україна». Ця фірма записана на Сергія Колотюка. Директором є Олег Ланоненко

ТОВ «Буд-Девелопмент-Україна» є в переліку сумнівних контрагентів КП «Жилкомсервіс», через які надумку правоохоронців, було виведено 25 млн грн.

Роботу КП «Жилкомсервіс» також контролює Департамент житлового господарства. Незмінним директором цього Департамента є Роман Нехорошков.

Залиште відповідь