Оточення віце-мера Харкова розпиляло тендер на перевезення чиновників мерії
19.02.2016   //   124 Переглядів

Харківська міська рада 15 лютого за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «ТК Трансавто» щодо надання транспортних послуг на суму 857 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено два автомобілі бізнес-класу й один середнього класу. Характеристики авто і обсяги послуг – таблиці нижче. Також виконавець забезпечує миття і техогляд машин, надає пальне, водія та ін.

Опис автомобілів Середній пробіг на день, км Загальна кількість днів роботи автомобілів (з урахуванням роботи у робочі та вихідні і святкові дні) Загальний пробіг автомобіля у робочі (вихідні та святкові) дні, з урахуванням кількості днів роботи автомобіля (км)
Автомобіль бізнес-класу, седан (Е – класу) 120 247 29640
автомобілі бізнес-класу, седан (D – класу) 120 247 29640
автомобілі бізнес-класу, седан (С – класу) 100 222 22200

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Вікінг Авто», яким володіють Руслан Миргород, Інна Михайлівна Руденко, Олександр Соляник та Марина Хорольська.

Власником «ТК «Трансавто» є харків’янин Валерій Дробушко. Він також має низку спільних фірм з Інною Руденко – ТОВ «Авто-Ові», ТОВ «Автоові-Плюс», ПП «Інформаційно-копирайтинговий центр «Інформ-бюро». В останній бенефіціаром є віце-мер з питань ЖКГ Андрій Руденко.

Руденко відомий тим, що отримав копняка від мера Геннадія Кернеса. Згодом Руденко забрав свою заяву з прокуратури щодо Кернеса і в лютому 2013 року був призначений головою Дергачівської райдержадміністрації, а в лютому 2015 року був призначений заступником міського голови.

За даними «ВДЗ», компанія «ТК «Трансавто» щороку отримує замовлення від Харківської міськради та її підрозділів. Сума виграних нею тендерів склала 12,44 млн грн. Харківське «Вікінг Авто» тендерів не вигравало, але було єдиним конкурентом на більшості торгів, де брало участь «ТК «Трансавто».

Фірми, які пов’язані з Дробушко та Руденко, є одними з найбільших перевізників Харкова.

Залиште відповідь