- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Ліцей замовив вугілля у «порошенківця», якого підозрюють у поставці неякісного палива

Гайворонський професійний аграрний ліцей (Кіровоградська обл.) 9 лютого акцептував цінову пропозицію ФОП Козлов Олександр Вікторович щодо поставки 200 т антрацитового вугілля АС (6-13) та АМ (13-25) на суму 640 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Пропозиція переможця не була найдешевшою. ТОВ «Виробниче підприємство «Рол ікон» пропонувало вугілля за 630 тис грн., але вона не отримала перемогу з невідомих причин. Ця фірма належить сім’ї Волошиних – Людмилі Олександрівні, Володимиру Григоровичу, Анатолію Григоровичу, Михайлу Григоровичу та Ользі Олександрівні. Членам сім’ї також належать з десяток фірм, серед яких ТОВ «Виробниче підприємство РЕМАВ», ТОВ «Деревообробне підприємство», ТОВ «Мармаріс 2005» і ТОВ Фірма «Гамі лтд». Остання засвітилась у скандалі [1] з забудовою парку Малишка біля метро «Дарниця» в Києві.

Ще одним конкурентом Козлова на торгах був ФОП Високий Євген Борисович, котрий запропонував ціну 670 тис. грн.

Переможець торгів Олександр Козлов на останніх місцевих виборах балотувався [2] до Гайворонської міської ради від БПП «Солідарність», наразі він є підозрюваним [3] у кримінальній справі щодо поставки неякісного вугілля.

За 2015 рік Козлов отримав замовлень на поставку вугілля на загальну суму 6,36 млн грн.