- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

В Каховці освоювати урядову субвенцію вирішили через ФОП, який без тендерів отримав вже 3 мільйони

Управління капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації в грудні 2015 рок заплатило ФОП Гладишев Юрій Валерійович за ремонт двох вулиць в Каховці 2,63 млн грн. Про це свідчать дані Офіційного порталу публічних фінансів «Є-Дата». [1]

Так, за договором від 14 грудня 2015 року Гладишев отримав 1,46 млн грн за капітальний ремонт вул. Першотравневої (перша черга). За договором від 7 грудня підприємець отримав за капітальний ремонт вул. Мелітопольської ще 1,17 млн грн.

Вісник «Державних закупівель» не містить інформації про отримання ФОП Гладишев Юрій Валерійович державних замовлень.

В вересні тодішній голова Херсонської ОДА Велерій Путилов повідомив [2], що на ремонт дорожнього покриття вулиць Першотравневої (перша черга) та Мелітопольської в Каховці буде виділено 3 млн грн. Пізніше народний депутат Сергій Хлань (БПП «Солідарність) повідомив [3], що для ремонту згаданих доріг в Каховці залучено кошти державного бюджету. За словами нардепа, який обирався до Верховної Ради по мажоритарному округу з центром в Каховці, йому вдалося залучити з держбюджету для відновлення інфраструктури регіону 20 млн грн. Частина з них піде на ремонт дитсадків «Горобинка» и «Сонечко». За даними «Є-Дата», в грудні за ремонтні роботи в цих дитсадках ФОП Гладишев вже отримав 0,39 млн грн.

Гладишев є співзасновником обслуговуючого кооперативу «Герос» та ПП «Алмаз».