- НАШІ ГРОШІ. РЕГІОН - https://region.nashigroshi.org -

Зареєстрована перед тендером фірма отримала від комунальників 12 мільйонів на труби

Комунальне комерційне підприємство маріупольської міськради «Маріупольтепломережа» Донецької області 25 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Торгово-промислова компанія Техкомплект» на постачання труб на суму 12,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Конкурсною документацією передбачено, що фірма повинна протягом 2016 року за заявкою комунальників поставити їм на склад 49 000 погонних метрів армованих металом композитних труб різних діаметрів.

Всупереч законодавству, замовник не оприлюднив в «ВДЗ» ціну за одиницю продукції.

ТОВ «Торгово-промислова компанія Техкомплект» засновано в середині жовтня 2015 року – за місяць до оголошення тендеру «Маріупольтепломережа». Засновником та керівником фірми є мешканець Маріуполя Станіслав Єфімов. За даними «ВДЗ», це перша перемога фірми в тендерах.

Конкурентами переможця на торгах були ФОП Дьяконов Андрій Петрович, який пропонував поставити труби за 14,73 млн грн., та ФОП Діанов Олександр Валерійович з пропозицією 13,36. Обидва ФОП зареєстровані в Маріуполі та є платниками податку на додану вартість.

ФОП Дьяконов в квітні 2015 року вже укладав дві угоди з «Маріупольтепломережа» на постачання кульових кранів та зворотніх клапанів на суму 0,54 млн грн. «ВДЗ» не містить інформації про перемогу в тендерах ФОП Діанов. Натомість, він є співзасновником ТОВ «ЦП Калейдоскоп» разом з Романом Мацегорою.