Освітяни на Кіровоградщині хочуть купити у фірми з орбіти своєї начальниці вугілля на 8 мільйонів
25.01.2016   //   151 Переглядів

Відділ освіти Новоукраїнської райдержадміністрації 12 січня акцептував цінову пропозицію ТОВ «Сатурн» на постачання закладам освіти району вугілля на суму 7,77 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Технічною документацією передбачено, що переможець торгів повинен протягом 2016 року поставити 30 навчальним закладам Новоукраїнського району 2,69 тонн вугілля 4 марок: ДГР, ДГ, АС та  АМ.

«ВДЗ», всупереч вимогам законодавства, не містить інформації про ціну за одиницю продукції.

Конкурентами ТОВ «Сатурна» на даному тендері виступили ФОП Арсірій Оксана Вікторівна, пропозиція якої складала 7,87 млн грн., та ТОВ «Євро альянс лтд» жителя Знам’янки Олега Павленка. Пропозиція «Євро альянс лтд» була 9,29 млн грн.

ТОВ «Сатурн» належить Аллі Бизовій, котра на останніх виборах балотувалась до Новоукраїнської міської ради від партії «БПП «Солідарність», але депутатом не стала. Іншим співзасновником фірми є Руслан Любченко, який також є власником ТОВ «Рембуд-Н», яким керує Сергій Тарасенко – чоловікначальниці Управління Новоукраїнської РДА Тетяни Тарасенко. «Рембуд-Н» входить до складу засновників ТОВ «Санаторій «Гусарське урочище», співзасновником якого є також Тарасенко.

За даними «ВДЗ», договір на поставку вугілля заплановано підписати до початку лютого 2016 року.

Залиште відповідь