Метрополітен Кернеса найняв аудиторів вести бухгалтерію за 13 мільйонів, викинувши дешевший «Делойт Енд Туш»
11.01.2016   //   131 Переглядів

КП «Харківський метрополітен» 30 грудня за результатами тендеру уклав угоду з приватною аудиторською фірмою «Міжрегіональна аудиторська служба» вартістю 12,60 млн грн. на послуги з ведення бухгалтерського та податкового обліку, складання статистичної, податкової та фінансової звітності господарської діяльності у 2016-2018 рр. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На тендер були подані чотири заявки, однак дві з них відхилені: ПФ «Лів Аудит» та відомої компанії ПрАТ «Делойт Енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані». При цьому остання пропонувала послуги дешевше від переможця на півтора мільйони гривень. Однак послуги української «дочки» одного з учасників «великої четвірки» аудиторів не підійшли харківському метрополітену, оскільки у конкурсній заявці не виявилось наступних документів:

  • перелік не менше 3-х працівників (ПІБ, посада) із сертифікатами Аудиторської палати України;
  • інформація про досвід ведення бухгалтерського, податкового обліку, складання статистичної, податкової та фінансової звітності на підприємствах комунальної або державної форми власності.
  • в довідці наданій учасником, було зазначено знання та досвід роботи персоналу, який буде надавати послуги, тільки з програмою «Медок».

Засновником ПАФ «Міжрегіональна аудиторська служба» (Харків) є Людмила Головащенко. На сайтіфірми вказано, що за останні три роки вона щорічно проводила аудит у трьох-чотирьох фірм.

Залиште відповідь